Home INFO Часот во кој сте родени открива каква личност сте!

Часот во кој сте родени открива каква личност сте!

реклама:G Natural

Како што секој ден во месецот има своја нумеричка вибрација, така и секој час во денот има одредена астролошка фрекфенција, која кај многу влијае на осцилацијата на биоенергичниот нагон.

Од 24:00 до 02:00 се раѓаат љубопитните луѓе

Од 2:00 до 04:00 се раѓаат трудољубиви луѓе, кои се цврсто ориентирани кон матерјалното.

Од 04:00 до 06:00 се раѓаат храбрите луѓе кои можат да пројдат низ сите препреки и поседуваат способност на лидер.

Од 6:00 до 8:00 се раѓаат луѓе со добра духовна организација, кои поседуваат способност за емпатија.

Од 8:00 дo 10:00 се раѓаат хуманите и шармантните луѓе.

Од 10:00 дo 12:00 се раѓаат активните луѓе кои сакаат да го променат светот.

Oд 12:00 дo 14:00 се раѓаат необичните луѓе кои сакаат ризик и авантура и имаат бујна фантазија.

Oд 14:00 дo 16.00 се раѓаат силните луѓе кои можат да пројдат низ секоја тешкотија во животот и се незаменливи во нестабилни ситуации.

Oд 16:00 дo 18:00 се раѓаат мирољубивите луѓе кои имаат способност да ја согледаат ситуацијата во целост.

Oд 18:00 дo 20:00 се раѓаат луѓето со силна волја кои се способни за големи предизвици.

Oд 20:00 дo 22:00 се раѓаат „ѕвездите“ кои не сакаат скромен живот.

Oд 22:00 дo 24:00 се раѓаат филозофите со хармоничен, внатрешен мир.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------