Home INFO Дали сте знаеле дека вадењето на мермер изгледа вака магично (видео)

Дали сте знаеле дека вадењето на мермер изгледа вака магично (видео)

реклама:hotel PREMIER

Италијанскиот уметник и режисер Јури Анчарни снимил краток филм за вадењето на мермер на северозападот на Италија.

Погледнетето го, потполно е неверојатно.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------