Home INFO Детали за погребот на Марина Туцаковиќ

Детали за погребот на Марина Туцаковиќ

реклама:4U PHARMA

Датумот на погребот на Марина Туцаковиќ ќе биде објавен по викендот.

Синот на покојната на друштвените мрежи објави дека неговата мајка ќе биде погребана следната недела, во кругот на најблиското семејство.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------