Home INFO Додека сеуште тресе секс скандалот Јелена Карлеуша ќе ги корегира градите

Додека сеуште тресе секс скандалот Јелена Карлеуша ќе ги корегира градите

SHARE

Иако сеуште не стивнуваат информациите за секс скандалот на Јелена Карлеуша таа решила овој период повторно да се изолира и да замине од Белград.

Како што вели извор за еден од српските портали, пејачката решила да замине за Истанбул и да направи нова естетска операција.

Интервенцијата која што таа ќе ја прави е еден вид липосукција т.е ја вади маста од деловите на телото каде што е вишок и ја додава во градите со што дополнително ги зголемува и тие изгледаат по природни и нема опасност од компликации кои што се можни со импланти.

Карлеуша сево ова ќе го прави кај најдобриот доктор Б, кој што ја има најпознатата клиника за пластична и реконструктивна хирургија во Истанбул.

Уште еден нервен напад добила денеска Јелена Карлеуша, хистерична ја напуштила пробата

РЕКЛАМИ: ---