Home INFO Како ќе изгледаат свадбите во 2021 година?

Како ќе изгледаат свадбите во 2021 година?

реклама:G Natural

Како ќе изгледаат свадбите оваа година? Иако сè уште не знаеме дали ќе биде можно да се одржуваат и со колку гости, новите времиња секако наметнаа нови трендови.

Помалку луѓе, свадби на отворено – пандемијата секако влијаеше на светот на свадбите. Покрај свртувањето кон природата во секојдневниот живот, како и здравјето, органската и локалната храна, минимализмот во гардеробата и чистата нега на кожата, новиот начин на живот ќе ги преобликува и свадбите. Судејќи според најпопуларните списанија за венчавки, како и портали, некои од претстојните трендови се многу сигурни.

Во 2021 година, свадбите на отворено ќе бидат најпопуларни, па затоа голема улога ќе играат егзотичните плажи, како и имотите на отворено, особено оние со романтични градини.

Покрај тоа, темата на венчавките оваа година ќе биде околу одржливоста и еколошката свест, така што нема да има пластика, а јадењата ќе бидат подготвени од локални добавувачи. Генерално, бројот на гости ќе се намали, па свадбите ќе се одржуваат со помал број луѓе. Венчаниците ќе се позајмуваат од мајки и баби, или ќе се шијат по мерка, додека луксузот ќе остане во втор план. Во 2021 година, има надеж за вистинска забава, топли свадби без стотици луѓе кои не ги познавате и ги имате видено само неколку пати во животот. Не звучи толку лошо, нели?

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------