Home INFO Компанијата Кожувчанка и фондацијата “Никола Јанчев” со донација за фудбалскиот клуб ССК...

Компанијата Кожувчанка и фондацијата “Никола Јанчев” со донација за фудбалскиот клуб ССК 1965

реклама:Лето во Банско

Со уште една, нова донација, компанијата Кожувчанка повторно го потврди својот статус на компанија со високо ниво на општествена одговорност.

Станува збор за донација минибус, која Кожувчанка, заедно со Фондацијата ,,Никола Јанчев” го обезбедија за потребите на фудбалскиот клуб ССК 1965.

– Кога се среќни најмладите и уште повеќе, кога сакаат да спортуваат, ние сме уште посреќни! – порача Митко Јанчев, еден од основачите на фондацијата Никола Јанчев и сопственик на компанијата Кожувчанка.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------