Home INFO Кожувчанка ДОО и Федерацијата на училишен спорт на Македонија за спортот и...

Кожувчанка ДОО и Федерацијата на училишен спорт на Македонија за спортот и младите!

реклама:Велигден со Стаф

Кожувчанка од Кавадарци и Федерацијата на училишен спорт на Македонија, ја продолжија веќе успешната соработка.

Во просториите на Компанијата, за реализација на идните проекти на Федерацијата, вчера се потпиша договорот за соработка помеѓу Генералната директорка на Кожувчанка г-ѓа Јанинка Чупаркоска и Претседателот на ФУСМ проф д-р. Александар Туфекчиевски.

Имајќи иста цел, најмасовната спортска организација во Македонија и секогаш општествено одговорната компанија Кожувчанка, се сложија дека преку спортот инвестираме во младите и дека тоа е најдобриот начин за развој на децата.

Поради тоа, ваквите договори се од огромно значење за нашите најсакани и нивната иднина!

Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме истото!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------