Home INFO Ова е најчестиот сон! Дали сте го сонувале и вие?

Ова е најчестиот сон! Дали сте го сонувале и вие?

реклама:G Natural

Во текот на својот живот, луѓето сонуваат околу 100.000 пати.

Сите нешто сонуваме, секоја ноќ, но и покрај тоа многу малку се знае за соновите.

Она што е познато е дека сонуваме повеќе пати во текот на една ноќ. Првиот сон трае 5 минути, а последниот, пред будење, може да трае и до 45 минути.

Најчестиот сон е неверство на партнерот.

Ако некогаш се разбудите растревожени откако ќе сонувате дека партнерот ве изневерува, не сте единствени.Тоа е убедливо најчестиот сон.

Психолозите велат дека сонот не е поврзан со вистинко неверство на партнерот, туку ваквиот сон укажува на страв од напуштање.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------