Home INFO Правилник и ценовник за покривање на изборниот процес за Парламентарните и Претседателски...

Правилник и ценовник за покривање на изборниот процес за Парламентарните и Претседателски избори

реклама:Велигден со Стаф

Во пресрет на престојните Парламентарни и Претседателски избори 2024 година, согласно законските норми, интернет порталот HITPORTAL го објавува Правилникот и ценовникот за платено политичко рекламирање (ППР).

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------