Home INFO Пред една година не напушти Драган Вучиќ, се потсетуваме на неговиот последен...

Пред една година не напушти Драган Вучиќ, се потсетуваме на неговиот последен тв проект (видео)

реклама:4U PHARMA

Беше еден од најафентичните јавни личности во Македонија кој отсекогаш знаеше да го погоди наравот и интересот на македонската публика со сите негови музички и телевизиски проекти.

Иако постојано беше на пик со најразлични озборувања сепак Драган Вучиќ години наназад имаше најгледани тв проекти кои сеуште се паметат.

Голема револуција направи со музичкото таент шоу „Вашите 5 минути“ а ги паметиме и „Возење со Вучиќ“, „Среќни луѓе“…
Како последен проект ќе остане емисијата „Гурмански муабети“ која се емитуваше на Телевизија Телма, а во продолжение ве потсетуваме на првата емисија од овој проект.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------