Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Рускиот претседател Путин традиционално разголен на календар, јапонките побудалеа /фото/

Рускиот претседател Путин традиционално разголен на календар, јапонките побудалеа /фото/

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Сигурно нема да видиме како нашиот претседател би изгледал на календар но она што веке години наназад е традиционално е токму календарот со рускиот претседател Владимир Путин.

Со најразлични фотографии од неговиот неконвенционален стил како лови, вежба, плива.. тој секоја година е актуелен со неговиот календар.

Но она што е навистина чудно е токму популарноста и побарувачката на овој календар во Јапонија.

Според медиумите во Јапонија голем број на луѓе особено жените секојдневно го купуваат календарот на Путин веројатно привлечени од неговиот стил но некои тоа го прават и заради шега.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------