Home INFO TikTok работа од соништата : Агенција плаќа 1000 долари од час за...

TikTok работа од соништата : Агенција плаќа 1000 долари од час за гледање видеа

реклама:Лето во Банско

Агенцијата за маркетинг на инфлуенсери Ubiquitous, почнала да плаќа за скролање на TikTok.

Изгледа како работа од соништата за бројни корисници на социјалната мрежа, кои што и така и онака минуваат многу време пред екраните. Сега е добра вест што може да бидат и платени за тоа.

Еден час сурфање на TikTok може да биде платено и по 100 долари. Во огласот за “TikTok Watching Job”, агенцијата напишала дека оние што ја добиваат оваа работа мора во текот на еден ден да поминат дури десет часа, прегледувајќи видеа на платформата. Се разбира, не е препорачливо некој да помине речиси половина ден гледајќи во мобилните екрани, но така многумина станаа зависни од смартфоните што и онака минуваат многу време на социјалните мрежи, а сега може да добијат дури 10 илјади долари. Крајниот рок за пријавување за работата е 31 мај.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------