Home INFO Трикала, магичното гратче во Грција кое ќе сакате да го посетите за...

Трикала, магичното гратче во Грција кое ќе сакате да го посетите за празниците

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Божиќниот парк во гратчето Трикала, Грција, ќе ве освои на прв поглед.

Прекрасни празнични декорации, волшебна атмосфера, забава за големи и мали, вкусни искушенија, Дедо Мраз, возење со воз…

Ова магично место добива само комплименти од посетителите.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------