Home INFO Видео: Како да преживеете напад од ајкула?

Видео: Како да преживеете напад од ајкула?

реклама:hotel PREMIER

Јавноста е во паника по последните два смртни случаи во Хургада, кога две лица починаа како последица од напад на ајкула.

Нападите од ајкули ретко се случуваат, но исходот најчесто е фатален.

Сепак постојат начини како да се одбраните од напад.

Discovery објави анимирано видео во кое прикажува 5 совети како да се заштитите.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------