Home INFO Во Јужна Кореја постои градинка за кучиња, погледнете каков третман добиваат милениците!...

Во Јужна Кореја постои градинка за кучиња, погледнете каков третман добиваат милениците! (видео)

реклама:Велигден со Стаф

Во Јужна Кореја постои дневен центар за домашни миленици, кој судејки според фотографиите, обезбедува бескперкорни услови за нега на домашни миленици.

Вработените во центарот се грижат за кучиња постари од 12 недели, кога нивните сопственици имаат обврски.

Оваа своевидна „градинка“ станува се повеќе популарна и кај нас.

Покрај грижата за животните, во понудата има и нега од ветеринар, како разни вежби и игри за подобрување на нивната послушност и друштвеност.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------