Тагови Постови тагирани со "Гери Никол"

Таг: Гери Никол

Живееме во време, во кое ЛУЃЕТО се делат по етничка, вероисповедна, СТАТУСНА и по уште каква не припадност. Но, љубовта не знае за предрасуди, а...

Во 2014 година, Гери Никол заедно со уште две девојки беа дел од групата „Sweet 16“, но по завршувањето на Х-Фактор решија секоја да...