Тагови Постови тагирани со "ослободување на скопје"

Таг: ослободување на скопје

„Ослободување на Скопје“ во режија на Раде и неговиот син Данило Шербеџија, остварувањето е прикажан на посебна проекција во Лос Анџелес, пред номинациите...

Во Велес денеска ќе почне снимањето на филмот „Ослободување на Скопје“ по сценарио и режија на познатиот актер Раде Шербеџија, кој пред триесетина години...