Home INFO Крајбрежната стража е упорна: Четири дена се трага по Мартин кој е...

Крајбрежната стража е упорна: Четири дена се трага по Мартин кој е исчезнат во водите на Егејското море

реклама:SANSIRO

Четири дена трае потрагата по 28 годишниот Мартин кој се води за исчезнат во водите на Егејското море.

Од вчера, грчката крајбрежна стража во потрагата вклучи и подводен дрон.

Мартин се води како исчезнат откако морските струи заедно со двајцата другари, кои веќе се спасени, ги однесоа во морето на познатата плажа „Мити“ во Посеиди, Халкидики.

Трите момчиња имале роденденската забава. Кога влегле во водата, нејверојатно стигнале до врвот од заливот каде пливањето е најстрого забрането и каде морските струи се мошне опасни.

Едното момче беше пронајдено брзо по немилиот настан, додека второто цели 18 часа пројде во морето, држејки се аа топка која случајно допливала до него.

НАЈОПАСНИТЕ ПЛАЖИ ВО ГРЦИЈА

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------