Home INFO За овој стих, Марина Туцаковиќ заработила милиони динари

За овој стих, Марина Туцаковиќ заработила милиони динари

реклама:Велигден со Стаф

Марина Туцаковиќ напиша бројни хитови за пејачите од регионот а меѓу нив и Неда Украден.

Неодамна, во едно интервју, Неда открила дека за само еден стих, покојната МАрина заработила дури 100 000 евра.

– Песната ми ја напиша покојниот Џорџе Новковиќ, со кој неколку пати се расправавме како да се вика. Прво ја нарековме Јоване, зора е, па Милане зора е. Последната и конечна верзија на песната е Зора е. На крај ја повикав Марина која напиша само еден стих , а тоа е ‘Suza je iz oka kanula’. На неа тој стих и донесе над 100 000 евра, – раскажала Неда Украден во емисијата Гламур.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------